zdraveyte izvinete no ne mi ba4ka kirilicata spored vas koe e po dobro imam mnogo sporove s priqteli i vsi4ki mi kazvat Bravoto taka li e spored men e Alfata
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 145 2.0 TS 16 V vs. Bravo 2.0 20V
Collapse
X
-
Първо Добре дошъл във форума.
Има кирилица долу в дясно като пишеш, така че това че нямаш инсталирана не те оправдава
А темата е дискутирана няколко пъти и като цяло QV-то бяга повече от Бравото. Другото е въпрос на личен избор."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
-
Здравеи колега, и двете коли са хубави и бързи.Бравото има проблем с валовете ядат ги като солети.Ако Бравото е 155 коня е по барзо от Алфата според мен и това което съм виждал от гонки.И двете са хубави ти си решаваш коя да избереш.УспехAlfa Romeo 146 2.0 Ti
Comment
-
ако работата се свежда до избор колега,да знаеш че ако бравото яде валовете като солети то....Т.С яде коляновия вал като фъстъци!!!! инъче коя я е по-бърза е относително защото тея коли са минали 10 год вече а и не се знае кой как караотносителан работа........
146 Turbo
Comment
-
Все ми се струва, че в някакъв момент тоя цилиндър в повече ще си проличи156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеВсе ми се струва, че в някакъв момент тоя цилиндър в повече ще си проличиAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеЩе си проличи ако е на магистрала или от летящ старт . Инъче съм гледал доста теми из фиатския форум и Бравото идва малко мудно на старт , докато се развърти петака
Иначе с такова браво, без ВИС, съм пускал делтата...до края на моята 2ра и на него му идва към средата на 2ра вървим заедно156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Дискутирено е не веднъж - АЛФАТА Е ПО БЪРЗА.
А освен това е по кресива и т.н. Карал съм Браво няколко пъти и върви отлично, QV не съм карал, а и едва ли ще направя разлика от едно каране. Просто се гледа коя кола е по запазена и се купува. Фактора години - подръжка влияе на вървежа."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Да, тва го знам...ма и алфата не е много жива отначалоИначе разликата между двете е малка,но в полза на Алфата
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТвойта ако е така,другите мое да не саИначе разликата между двете е малка,но в полза на Алфата
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Отиди някъде и покарай ХГТ, после се качи и на КуВе и сам ще си отговориш.
Но преди всичко гледай състоянието на колата! Закарай я на диагностика преди да я купиш и ще си спестиш много ядове.sigpicex
147Q2
300bhp/606nm
Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars
Comment
Comment